13 Eylül 2012 Perşembe

Ve işte karşınızda www.tasarımgiy.com!


Son postun üzerinden inanılmaz uzun bir zaman geçmiş.. 

Yaşadığım çok tatlı bir sağlık sıkıntısı nedeniyle zorunlu olmadıkça günler evin birkaç bölümü arasında geçiyor ve çubuk krakerimi tırtıklamak ve bol okumak dışında birşey yapamıyorum..

Bu yüzden öncelikle arayan soran cevap veremedigim herkesten özür diliyorum ve  cok az kaldı demek istiyorum :) Birkaç hafta sonra tamamen hayata dönecegim! (umuyorum :))

Bu arada tabii yine de değişen şeyler oldu aslında, öncelikle markamızın adı değişti.

Milena markasıyla satış yapıyorduk, cicilerimizin Avrupa'da da talipleri çıkınca ve ne tesadüftür Milena ismi de hem İspanya'da hem İtalya'da olunca ismimiz Türkiye'de 'Gardırop İstanbul' ve yurtdışında 'Wardrobe İstanbul' olarak değişti. Tasarımcısı ise hala aynı :)

Cicilerimize ulaşabilmek icin yeni bir adres eklendi. www.tasarimgiy.com adresinde hem Gardırop İstanbul'un hem de diğer tasarımcıların en güzel ve az adetle satışa çıkarılan ürünlerini bulabileceksiniz bundan böyle.

Tasarımgiy'de bizim dışımızda bulabileceğiniz tasarımcı ve markalar;  MKBL Concept, Hatish, Emel Kol, Serli Sarıcılar, Elif Menekşe, Elif Erisi olarak sıralanıyor. Hepsi birbirinden güzel ve farklı, göz atmadan geçmeyin derim :)


Etek : Gardırop İstanbul, kolye :Hatish
Etek : Gardırop İstanbul, broş : Hatish


                                                              Tulum : MKBL Concept

Elbise :MKBL Concept
Gömlek ve pantolon : Gardırop İstanbul

İpek Şifon gömlek elbise : Gardırop İstanbul
Elbise :Mkbl Concept

Bluz :Gardırop İstanbul, Etek : Emel Kol

Elbise : Gardırop İstanbul

Hiç yorum yok: