5 Şubat 2013 Salı

14 Şubat için Gardırop İstanbul'un cep yakmayan önerileri


Şahsen özel günlere (doğumgünü hariç) çok fazla inanmıyorum..Yılbaşı, sevgililer günü, anneler-babalar günü tabii ki sevdiklerimizi mutlu etmek için güzel günler ama kişisel olmadığından sanırım, çok da benimseyebildiğimi söyleyemem..



Yine de bir kadın olarak, sevgilim bu günlerin bana isabet eden kısımlarında bir çiçek, bir kart ve minik bir hediye ile gelirse ve o gün evde yemek yapmamı beklemezse gönlüme tatlı bir çelme de atmış olur..Yapmazsa da içten içe hatta hormonlarımın şiddetine bağlı olarak bazen dışarıdan da fena bozulabilirim..

Bu ne perhiz bu ne lahana dolması diyebilirsiniz, haklısınız da, ama bunun tek bir cevabı var, 'çünkü kadınım'  Bizi anlamak bu kadar kolay olsaydı, hakkımızda yüzlerce hatta binlerce kitap yazılmazdı öyle değil mi? (:

İşte bu döngü içinde, Gardırop İstanbul olarak 14 şubat için keyifli önerilerimiz var..

İster bir erkek olun ve sevgilinize cebinizi yakmayacak ama ona kendini özel hissettirecek bir şeyler arayın, ister benim gibi yakanın rahatlığının ve şıklığının  farkına varmış bir kadın olun, bu yakalar herkesin ilgisini çekecek cinsten..

Çünkü hepsinde gerçek deri, ipek, gerçek swarovski taşlar gibi değerli malzemeleri seçiyoruz, kişiye özel olması için her birinden sadece bir adet üretiyoruz ve hepsi elde yapılıyor..

Bundan böyle yakalarımıza arabulvar.com'da Gardırop İstanbul mağazasından her an ulaşabilirsiniz.. Üstelik, Ara Bulvar alışverişlerinizde kargonun ücretsiz olduğunu ve isterseniz çok şık bir hediye paketiyle gönderileceğini de hatırlatmak isterim..

Ayrıca çok daha fazla çeşitle 6 Şubat itibariyle Limango Tasarım'da olacağız, sadece yakalar değil her birinden çok az adette üretilmiş tasarımlarımızda çok güzel indirimlerle..

Ve tasarım ürünlerimiz de çok yakın bir zamanda her daim Tarzimon'da olacak!

Bizi takip etmeye devam edin..(:








Sevgiler,

Ays.

Hiç yorum yok: