24 Şubat 2010 Çarşamba

Londra Moda Haftası Erdem'le Sarsıldı!


Hakan Yıldırım ve Bora Aksu'dan sonra Londra Moda Haftası'nda, Erdem Moralıoğlu'da büyük bir sarsıntı yarattı..

After Hakan Yıldırım and Bora Aksu in London Fashion Week, Erdem Moralıoğlu created a big success and shaked the stage in London..

Yetenekli tasarımcı Erdem, Türk baba ve İngiliz annesi ile Montreal, Kanada'da büyümüş, daha sonra Birmingham'a taşınmış ve Londra’daki Royal College of Art’tan mezun olmuş, Diane von Furstenberg in New York'da çalışmış ve Vivienne Westwood'da staj yapmış..

Talented desinger Erdem a Turkish father and an English mother's sun growed in Montreal Canada. After that he moved to Birmingham and graduated from Royal College of Arts in London. He has an internship in Vivienne Westwood and worked for Diane von Furstenberg.


Türkiye'de çok fazla tanınmakla birlikte, İngilizlerin bayıldığı inanılmaz yetenekli bir adam Erdem.. Nitekim Style.com'da kendisinden Londra'nın Christian Lacroix'i diye bahsediyor..
Although Erdem is not well known in Turkey, English people really love him.. Actually Style.com describes him the Christian Lacroix of London.
Erdem'in markasının ömrünün Lacroix'den daha uzun olmasını dileyerek önce pazartesi günü defilesi yapılan 2010 autumn/winter koleksiyonundan sonra da 2010 spring/summer koleksiyonundan favorilerimi paylaşmak istiyorum..


I wish Erdem to continue his brand name longer then Lacroix and i'd like to share my favourites first from 2010 a/w then 2010 s/s collections.










Bu koleksiyon'da Erdem, Wisconsin Death Trip adlı kitaptan, kardan ve aşağıda birkaç örneğini görebileceğimiz Ryan McGinley’in "Moonmilk" isimli fotoğraf serisinden ilham almış..


In this collection Erdem inspired from the book called Wiconsin Death Trip, snow and some photograph's of Ryan McGinley's "Moonmilk" collection that you'll see some samples.







Aşağıda Erdem'in 2010 Spring/Summer koleksiyonundan tasarımlar..

At below some desings from Erdem's 2010 S/S Collection..









Hiç yorum yok: