4 Mart 2010 Perşembe

Hamileyim ve hala güzelim!

Her yaş döneminin bir modası vardır, üniversitede arkadaşlarla tatile gidilir, 25 gibi evlilikler artar, 30 civarlarında hormonlar hadi artık bebek yap! diye horon teper, bu sese kulak verip çocuk sahibi olanlar aynı sesi 2. kez 35-40 arası tekrar duyar :)

Every age period has its own behaviour. In university go to vacations with your friends, at 25's marriages increase among friends and at 30's hormones start to say have a baby! And the ones that listen that sound, hear that sound again at their 35-40 ages:)


Biz kadınlar için kesinlikle çok mutlu  bir olay bebek sahibi olmak ve hamilelik.. 30'lu yaşlara gelirken hemen her ay bir arkadaşımın bebek haberini alıyorum ve çevremdekilerin hamilelik stillerini gözlemliyorum..Bazı kadınlar bu dönemi kesinlikle çok iyi beslenerek, spor yaparak ve hala bakımlı olmayı başararak çok güzel bir şekilde atlatıyor.. Vay be kadına bak ne kadar yakışmış hamilelik diyoruz..Bazıları ise her buldukları XL giysiyi üzerlerine geçirip, ben hamileyim ve kendimi saldım bana dokunmayın edasıyla geziniyor..

It’s a wonderful for us women to get pregnant and have a baby.. When i’m reaching to my 30’s, every month i get pregnancy news from my friends i’m observing their pregnancy styles.. In this period, some women take care of themselves, eat well, continue their sports and still try to look good.. We tell them “wow, what a beatiful pregnant woman, isnt she!” But some of them try to be more confident and wear the easiest XL dress and say “come on, i’m pregnant” and does not care about their look..

Bu iki çelişkili durum arasında  hamilelikte rahatından ödün vermeden güzel ve bakımlı olmak, hem moral verir hem de karnı bizim gibi şişmeyen ve dolayısıyla yeni  duruma yabancı olan eşlerin kalbini çeler diye düşünüyorum.. :)
In this two paradoxal situation, you can still look good without loosing your confidency and it gives you a good morale and also will to steal your husbands heart again with this perfect look.. :)

Hamileliklerinde bile hala çok güzel olan ünlüler nasıl giyinmişler ve güzel giyinmenin sırları nelerdir diye araştırdım..İşte sonuçlar.. :)

I’ve searched about the celebrities who looked perfect in their pregnancies.. Here are the results:)












Özellikle dört çocuğu olan Heidi Klum hamilelikte de çok güzel olunabileceğinin en güzel kanıtıdır herhalde..

Especially Heidi Klum who has 4 kids is perfect model for the pregnant women who still want to look great..

Peki hamileyken giyimde en çok nelere dikkat etmeliyiz?

All right then what should we take care of most when we are pregnant?


  • Stiline sahip çık : Yıllardır benimsediğiniz giyim stilinizi hamilelik nedeniyle bozmayın, stilinize uyan ama bu yeni bedeninizle uyum sağlayabilecek giysiler seçmek aynaya baktığınızda sizi daha  mutlu edicektir.

  • Obey your Style: Do not change your style that you get used to when you are pregnant, try to continue your own style with your newly shaping body. This will help you to feel happier when you look at the mirror.

  • Alışveriş için acele etme: Hamile kalır kalmaz bütün hamile gardrobunuzu tamamlamayın, 3. ayda 8. aydaki vucut şeklinizi tahmin etmek çok zor olabilir ve bu da yanlış seçimlere yöneltir.

  • Do not rush for shopping: Do not complete your pregnancy wardrobe quickly, it would be hard to guess your new body shape of 3th and 8th months and that would make you to choose wrong clothes.

  • Ama çok geçe de kalma:) Çok önceden alışverişe çıkmak ne kadar doğru olmazsa yumurta kapıya dayandığında çıkmak da aynı derecede sizi telaşa sürükleyebilir ve eyvah! ne giyeceğim ben şimdi telaşıyla kendinizi sevmediğiniz giysiler içinde bulabilirsiniz..

  • And do not get too late either:) Although it’s too early to shop when you get pregnant, it would also be too late when you loose too much time and would rush you! And that rush would make you choose wrong type of clothes that you do not want to wear..
En Gözde Hamile Trendleri :

The most popular pregnancy Trends:







Maxi Elbiseler : Göğüs altından bollaşan uzun renkli, desenli elbiseler hem rahat ettirir hem de güzel gösterir..
Maxi Dresses: The dresses that start to get wider under breast would make you feel more comfort and beautiful.




""""Uzun Tunikler :  İster eğlenceli """""ister sade ister  çizgili..Tunikler """""altına giyeceğiniz taytlarla her """""zaman iyi bir kurtarıcıdır.
""""Long Tunics: Whatever it’s enjoyable, simple or stripy tunics with panty hoses under them would really be a good saver evertime.

"""""Göğüs altına takılan kemerler: """"""Düz renk bir üste göğsün hemen """"""altına takılan kemerler ile farklı bir """"""hava yakalabilir ve şık olabilirsiniz.

""""Belts weared under chest: You can create a different look and can be chic with a belt under chest when you wear it with a simple colored blouse.












Çiçekli elbiseler:  Çiçekli elbiselerle dikkati karnınızdan uzaklaştırmak aslında düşünülenden daha kolay.. özellikle minik çiçek desenleri ve ipekli elbiseler hem şık hemde çok rahat görünüyor..




Flowered dresses: With the help of the flowered dresses you can easily take the looks from your belly.. Especially the dresses with tiny flowers and made from silk look so chic and seems really comfortable..


Ve son olarak hamileyken alıp sonrasında yine severek kullanabilecek giysiler..
And at last, the dresses that you can still wear after your pregnancy..



+








1 yorum:

Mutlu Bebek dedi ki...

Benim favorim Angelina Jolie : )