26 Haziran 2012 Salı

Sevgili Haziran/Dear June

Gerçekten çokk ama çokk hareketli bir ayı geride bırakıyoruz..Building Erenköy'le başlayan, Limango Designer's Studio ile  ivme kazanan hareket, Bebek Şenliği ve en son Millfest Tasarım Festivali ile sona erdi.
We are leaving behind a very very restless month behind.. Starting with Building Design Store Erenkoy Branch, accelerate with Limango Designer's Studio, continued with Bebek Festival and at last finished with Millfest Design Festival..

İnanılmaz keyifli, bazen stresli ama hep uykusuz geçen Haziran'da  tasarımlar gün yüzü görerek sahipleriyle buluştu..:) Ayşegül harika insanlarla tanıştı, bu işi neden yapması gerektiğini bir kez daha anladı..Özenerek, her bir detayına emek gösterdiğin, bu uğurda koca koca makinacılarla yeri geldiğinde kavga ettiğin, acaba kim giyecek, yakışacak mı, bu kıyafetiyle hep mutlu olsun  temennileriyle hazırladığın tasarım gerçekten de onu çok seven biriyle buluştuğunda, hele ki giyen kendini çok güzel ve mutlu hissettiğinde alınan haz, bugüne kadar hiç tatmadığım başka güzellikteymiş meğer onu öğrendim..:)
Unbelievably cheerful, sometimes stressy and always sleepless June and at last our designed met with their owners.. .) Aysegul met with great people and understand one more time why she has to do this job again.. Enviably, worked for every detail, sometimes had argued with the sewers, who will wear this, will it look cool, the one that will buy this piece has to feel so happy inside of it and these kind of wishes made me so happy that i have never felt before when someone that liked and bought my design's. :)

Ve festivaller sadece gelen konuklar için değil, benim gibi bu işe gönül vermiş, hayal kurmuş, inanılmaz yetenekli arkadaşlarımla tanıştığım içinde çok güzeldi.
And festivals are not just for guests, they are great places to meet with that has dreams and very talented designers and people like me.. 

Bu müthis yetenekli arkadaşlarımın hepsini size büyük bir zevkle sırayla tanıtacağım..
I will gladly introduce my talented friends in order with pleasure..

Ama önce biraz fotolarla Haziran nasıl geçti :)
But first how June passed with photos :)










 Makbule ve Mine :)
 Bebek Şenliği'nin en eğlenceli kısmı :)
The most enjoying part of Bebek Festival:)

 Ve Alaçatı'ya geldik :)
And we arrived Alacati :)

 Sadık kedimiz Çirkin :)
Our loyal cat "The Ugly" :)



Tasarımcı Duygu Cinisli Milena elbisesiyle :)
Designer Duygu Cinisli with her Milena dress :)





 İncir reçeli :)
Fig Jam :)
 Altınkum ve yeni aşkım deniz yatağı :)
Goldensand and my new love lilo :)

        Bu şahane çantaları ve tasarımcısını daha detaylı irdeleyecegiz..Şimdilik kısaca tanıtalım kendileri    Lala Lu :)
I will detailly introduce these purses and their designer.. For now they are Lala Lu :)






Standındaki her bir ürüne ayrı ayrı aşık olduğum Paçal ve tasarımcısı Özge :)
I respectively loved every piece at their stand brand "Pacal" and their designer Ozge :)



 Cadde No: 5 ve güzel sahibi Zeynep :) İnternette mağazaları bulunan Cadde No:5 , Zeynep ve tasarımcıları üzerine uzun uzun anlatmak istediğim şeyler var  :)
"Cadde No: 5" Boutique and its beatiful owner Zeynep :) They have their online boutique at internet and there are some many things that i want to tell much about Zeynep and about her store :)


Ve son olarak  sevgili dostum Mine Gürsoy'un tasarımları :) 
And at last my dear friend Mine Gursoy and her designs :)
Ve bir Haziran işte böyle bitiyor..
And another June finishing with these events..

Sevgiler,
Stay with love,

Hiç yorum yok: