4 Nisan 2012 Çarşamba

Mine Gürsoy



Bugünü Mine Gürsoy günü ilan ediyorum. :)
Mine, öncelikle, hani şimdilerde çok moda olan pozitif olalım, evren, secret hikayelerinin hepsini zaten doğuştan hayatına almış, kişiliğine yerleştirmiş, hep pozitif, hep iyi kalpli, ne istediğini çok iyi bilen, hep çok uyumlu çok eğlenceli bir İzmir kızı :)

Mine'yle bizim yollarımız İMA'da kesişti. Moda tasarımı eğitimi alırken stilini en çok beğendiğim arkadaşlarımdan biriydi Mine..Hep acaba bu hafta ne giymiş diye beklerdim :) Kat kat birbirinden çok farklı parçaları inanılmaz bir uyumla ve karakteriyle buluştururdu her hafta..Bu yüzden tasarımlarını heyecanla beklediğim isimlerden biriydi ve hiç şaşırtmadı, şahane işler çıkardı gerçekten :)

Çok yakında Mine Gürsoy'la beraber Limango Designer Studio'da yer alıyor olacağız.

Çok sıkı takipçileri olacağından emin olduğum  Mine Gürsoy'un stilini, tasarımlarını daha yakından tanımaya ne dersiniz? :)

Mine 1983 doğumlu, üniversite eğitimini Halkla İlişkiler Reklamcılık alanında tamamladıktan sonra 2009 yılında istanbul Moda Akademisinde Moda Tasarım eğitimi aldı ve 2010  yılı  itibari ile profesyonel olarak tasarımcılık ve danışmanlık kariyerine adım attı. 2012 Ocak ayında kendi markası Mine Gürsoy'u kurdu. Çalışmalarında yalın fakat şık bir çizgi yakalıyor. Az adetli ve kişiye özel tasarımları ile aşırıya kaçmadan şık olmayı hedefleyen kadınlar için en doğru isim..


Mine Gürsoy markası zamansız ve mekansız bir şıklık vaad ediyor. Rahatlığı ön planda tutarak hazırlanan tasarımları ile gündüz ve gece, hayatın her anında farklı, çekici, rahatına düşkün, şık ve anın tadını çıkartan kadınlara ulaşmayı hedefliyor. Abiye kumaşları gündüzde giyilebilecek tasarımlar ile birleştirerek şıklığı günlük hayatımızın bir parçası haline getirmeyi hedefliyen Mine Gürsoy ‘Raslantısal Şıklık’ için ideal modelleri ile karşımıza çıkıyor.2012 Ocak ayından beri kendi adını taşıyan markası ile kariyerine devam eden Mine Gürsoy, çalışmalarında yalın fakat şık bir çizgi yakalıyor. Az adetli ve kişiye özel tasarımları ile aşırıya kaçmadan şık olmayı hedefleyen kadınlar için en doğru isim .. 

Ve huzurlarınızda koleksiyonundan seçmeler :)
















Hiç yorum yok: