16 Nisan 2012 Pazartesi

Fashion Act

 
Bundan sonra yazılarımla Moda Vitrinindeyim. FashionAct köşemizle sizleri her hafta modadan sanata, günlük hayattan , tutkularımıza uzanan güzel bir yolculuğa çıkaracağız. Cilt bakımıda yapacağız Vera Wang’ide konuşacağız. Kısacası podyumlardan tutunda , köşedeki büfenin tostlarına kadar moda olan herşeyi paylaşacağız ..

FashionAct diyor ki; Çıldırmış Bu Ofisler ...

Pazartesi yeniden geldi çattı. Evrensel kara listede başı çeken Pazartesi Sendromunu hepimiz bir başka köşede yaşarken, bu hastalığa hala çare bulunamadı. Peki ne yapmalı ? 
Etrafınızda kendinizi yansıtacak bir obje veya bir resim bulundurmak en güzel kaçış yöntemi, sevdiklerinizle çok mutlu olduğunuz güne ait bir resim hiç ummadığınız anlarda sizin için en güzel kaçamak haline gelebilir.
Ama bana sorarsanız monoton iş hayatını şıklaştırmanın en güzel yolu bu aralar Post-it ve Skotch markalarının ortak çalışmaları sonucu ortaya çıkan yenilikçi ofis tasarımlarından birer tane edinmekten geçiyor. Belki podyumlarda değil ama masalarımızda son dönemlerde fazlasıyla boy gösteriyorlar. Bu güzel tasarımlarla hala tanışmadıysanız, tanıştırması bizden alması sizden  ...
İşte bu güzel tasarımlardan bazıları..




Eğer sizde ‘ Çıldırmış bu ofisler ‘ diyorsanız oldukça uygun fiyata ofis store’lardan ve web üzerinden satın alabileceğiniz bu tasarımlardan en kısa zamanda birer tane edinmenizi tavsiye ediyorum.. 

FashionAct / Mine Gürsoy

Hiç yorum yok: