17 Nisan 2012 Salı

Gel vatandaş, geeel!


Eski aşklar, yeni ufuklar, güzel anılar, geride kalanlar, ayak bağı olanlar, unutulmayanlar, esamesi bile okunmayanlar, kafa açanlar, kaçıp gidenler, gidip de dönmeyenler, dönüp de bulamayanlar... Ne ararsan hepsi burada, hem de sudan ucuza. Sadece batan balığın mallarında…!

Söz konusu moda iken, gelmiş geçmiş en vazgeçilmez trend olan AŞK’ tan bahsetmemek olur mu? İster 50’ lilerin kloş etekli hanımefendileri, ister 70’ lerin çiçek kızları, isterse 80’ lerin koca vatkalı asi kadınları… Her birinin farklı tarzları da olsa, hepsi aşka dair birçok kıyafeti defalarca giyip çıkartmışlardır. Tıpkı senin gibi, benim gibi ya da her hangi bir kadın gibi. 

İşte bu kıyafetler, bazen cendere gibi dar gelir, nefes bile alamazsın içinde, bazen de 4 beden bol, ne yaparsan yap yakıştıramazsın üzerine… Kimisi kısacıktır mesela, istediğin kadar çekiştir, bir halta yaramaz. Kimisi de bir o kadar uzun, sakız gibi, ayaklarına dolanır. Bırak yürüyüp yol almayı, tek bir adım bile atamazsın, sonunda iki seksen yerde buluverirsin kendini.

Sonuç olarak etekler, gömlekler, bikiniler, büstiyerler, müsaadenizle size kısa bir mola. Biraz da şu, atsan atılmaz satsan satılmaz, varlığı bir dert, yokluğu yara olan yıllanmış trend “aşk” ı görücüye çıkartalım.
Haydin millet vintagelar fora

JanyBonne
16.04.2012

1 yorum:

Unknown dedi ki...

yazı ne kadar samimi ve içten..eline sağlık janybonne..jelibonlar kadar renkli yazılar bekliyoruz!