26 Haziran 2012 Salı

Lala Lu

Evet festival ganimetlerini çıkarmanın vakti geldi :)
And yes it's time to start showing my spoils after the festival :)

İlk sıra önce yan, sonra  karşı komşum olan Lala Lu'nun..
First line belongs to my side and then opposite neighbour Lala Lu ..


Lala Lu,  Emine Keskin'in elinden çıkan şahane çantalarının ve taçlarının markası..
Lala Lu brand belongs to Emine Keskin that designs marvellous purses and crowns.. 

60 ve 70'lerin akımlarından esinlenen çantaların en önemli özelliklerinden biri el yapımı  olması ve buna rağmen gayet ulaşılabilir fiyatları sayesinde onları seven her kadının koluna takılabilmesi bana göre :)
The most important characteristic of these purses that has the inspiration of sixties and seventies are to be hand made and because of its reasonable prices every woman can easily purchase and use them :)


Çantalar dışında, çantaların tasarımcısı olan Emine'ye gelecek olursak(bu yazdıklarım tamamen kişisel fikrim lütfen okurken öyle okuyun) süper eğlenceli ama aynı zamanda çok çalışkan, çok rahatmış gibi ama bir o kadar titiz harika bir hatun..
Beside purses, if we come to the designer (those are my personal opinions please read it that way) she is a super enjoyable and at the same time hardworking, relax and also careful person..


Dolayısıyla elinden çıkan işlerde tam kendisi gibi çok eğlenceli ama büyük bir titizlikle yapılmış, boyutları, şekli, içinin kırmızı kadifesi ile uyumlu kırmızı dikişleriyle aslında çok detaylı..
Because of this, the things that she designs are also enjoyable like herself and at the same time designed selectivly. The shape, sizes and the red velvets inside of the purses with the red sewing are so harmonious and also so detailed.


Ve bir Lala Lu almak ya da modellere bakmak ve bilgi almak için  https://www.facebook.com/lalaludesign sayfasına bir tık tık yeterli..:)
And if you want to look and get information about Lala Lu you can visit and one click will be enough :)
https://www.facebook.com/lalaludesign 








Ays.

Hiç yorum yok: