29 Mayıs 2010 Cumartesi

Galata Moda'da son günler..

Galata Moda tüm hızıyla devam ederken ödevlerden fırsat bulup, tekrar gitme şansı buldum sonunda :)

When Galata Fashion Week continues, i found some spare time from my projects and went to event again:)

Geçen sefer yoğunluktan Günseli Türkay'ın standını gezme fırsatım olmamıştı..Bu sefer ilk önce kendimi onun standına attım :) Tasarımlarının  özgünlüğü ve stiline bayılmam bir yana, kendisi de gerçekten çok içten, güleryüzlü ve hoş bir kadın..Tasarımlarına daha detaylı bakmak isterseniz, www. gunseliturkay.com adresinden ulaşabilirsiniz :)

At my first visit, i didn't have chance to see Gunseli Turkay's stand because of the crowd. This time i immediately went to her stand :) Her unique design's and her style are that i admire aside she's also close, friendly and a good looking lady.. If you want to see her design's you can visit http://www.gunseliturkay.com/  



Günseli Türkay dışında Arzu Kaprol ve İdil Tarzi'nin standına da uğradım ama belki de yoğunluklarından dolayı yeterli ilgi gösterilmemişti Galata Moda için..Kışın gördüğüm koleksiyonun nerdeyse aynısı vardı..:(

After Gunseli Turkay, i also visited Arzu Kaprol and Idil Tarzi's stand but maybe because of their work load they did not show an interest on Galata Fashion Week.. The collection's that i saw their stand's was nearly the same with the collections that i saw at winter..

Bahar Korçan'da geçen sefer gözümden kaçan bu elbiseyi ise çok beğendim :)

I really liked this dress at Bahar Korcan's stand that i missed last time:)

Galata Moda yavaş yavaş sona ererken, fark ettiğim ve üzüldüğüm birşey var, çoğu tasarımcının standları başında olmayışı..

When Galata Fashion Week end's there is one thing i noticed and make me feel upset that most of the designers are not waiting at their stands..

Eğer Türk modası ilerlesin, tasarımcılar daha tanınır hale gelsin istiyorsak mutlaka bu konuya dikkat edilmeli diye düşüyorum..

If we want Turkish fashion to move on and designer's become more populer then we have to pay attention to this subject..

Koleksiyonların başında bir asistanı ya da satış müdürünü bıraktığınızda, o kişi tüm iyi niyetiyle koleksiyonu ya da tasarımı anlatmaya çalışsa da asla işin sahibinin vermek istediği havayı tam olarak veremez bence..

Leaving an assistant or a selling manager at the stand's, whether those people work with good faith, they can not give the exact idea of the collection that designer have..  

Bu bakımdan her uğradığımda standının başında olan ve konuklarıyla evlerine gelen dostları gibi ilgilenen Simay Bülbül'ü ve Günseli Türkay'ı tekrar tekrar kutluyorum :)

For this case, i want to thank and congratulate Simay Bulbul and Gunseli Turkay that they behave their customers like a friend visited their home everytime i visited their stand :)

sevgiyle kalın,
stay with love,

Hiç yorum yok: