15 Mayıs 2010 Cumartesi

2010 Yaz Sezonu Ayakkabıları-Ayakkabı aşkına!




Hayatta herkesin birşeylere zaafı vardır..Hangi ortamda ve şartta olursa olsun görünce dayanamadığı, içindeki stop düğmesine bastığı şeyler..Benim için de bu sıralamada birinci sırada dondurma gelir sonra da ayakkabı  :)
Everyone has some weaknesses for something in life.. No matter at what place or in which conditions things that you push the stop button that when you realize them.. For me the listing start with ice cream and shoes coming after that:)

Ayakkabı gerçekten başka bir aşk..ve ihtiyaçla kesinlikle alakası olmayan bir durum..:) Canım sıkkın olduğunda ya da birşeylere kızdığımda, hemen kendimi bir Steve Madden, Elle ya da Nine West'e atarım..ve  mutlaka birşeyler indirimdedir ve beğendiğim tam da ayağıma göre olan ayakkabı hadi beni al diye beklemektedir..Hikaye çok tanıdık geldi değil mi? :))
Shoes are really a different kind of love.. And it's not related with your needs:) When i feel depressed or mad into something, i definetely enter into a Steve Madden, Elle or Nine West store.. And probably something is on sale or the shoe that i really like is looking at me to buy itself.. Story is so familiar, isn't it?:))

Yazın iyice kendini hissettirdiği şu günlerde sezonun ayakkabılarına da bir bakmak lazım diye düşünerek sizleri alttaki en beğendiğim ve hayallerimi süsleyen sezonun yerli ve yabancı ayakkabıları(ve birkaç çanta) ile baş başa bırakıyorum :)
According to the new season trends and the upcoming summer season, i'm living you alone with my suggestion of shoes (and a couple of bags) that i most liked and the ones that i dream about :)






Aldo

                                                              Camper



Elle

Hotiç

                                                              Hotiç

Hotiç

Lazy Butik

NR 39

Hiç yorum yok: