26 Mayıs 2010 Çarşamba

Duyduk duymadık demeyin Galata Moda başladı!!!!



Duyduk duymadık demeyin! Galata Moda, bu sene 26-30 Mayıs 2010 tarihlerinde Beyoğlu'nda, Odakule'nin tam karşısı ile Turkcell'in çaprazına  ve TRT binasının önüne düşen yerde kuruldu..

Here's the big announcement! Galata Fashion Week will settle at Beyoğlu infront of Odakule, crossways of Turkcell Plaza and infront of TRT building at between 26 - 30 may.

Bizde öğlene yaklaşırken vakitler Selin'le topladık pılımızı pırtımızı, bindik karaköy motoruna, tünelden geçerek vardık Galata Moda'ya..Üç sene boyunca bir celocan olarak süren hayatımda bu rutini her gün tekrarlamışsam da bugün başka bir keyifle gittim doğrusu Tepebaşı'na :)

We were ready to leave home with my friend Selin before noon, after that we used to boat to go to Karakoy, used the tram at Karakoy tunnel and arrived Galata Fashion.. I repeated this progress for three years while i was working as a cellocan (Turkcell mascot) at Turkcell but today i was at a different kind of joy when i arrived Tepebasi :)

Galata Moda yerleşim olarak bu sefer gerçekten hem ulaşımı kolay hem de alanı geniş bir yere konuşlanmış..Dolayısıyla yaş olarak daha olgun teyzelerde taksiye bindikleri gibi gelebilmişler, rahatça alışverişlerini yapıyorlardı..

Galata Fashion settlement is at a better place this time. Especially the place is really easy to reach and a huge area is a good choice.. And because of this mature ladies could easily reach to place using a taxi, and were shopping comfartably..

Galata Moda ile ilgili ilk izlenimlere gelince..

Here's my first impressions about Galata Fashion..


İlk olarak Özgür Masur'dan bahsetmek istiyorum..Mezuniyeti olan, düğüne derneğe gitmek isteyen bu standa gelsin hatta koşsun bence!:) Çünkü bütün elbiseler hem çok güzel hem de Galata Moda dolayısıyla tüm elbiseler 350 Ytl'idi..(güneş başıma geçtiğinden yanlış anlamadığımı umuyorum :))

First of all i would like to talk about Ozgur Masur.. People who will go to a prom or a wedding must see his stand immidately or you'd better run!:) Because all the dresses are marvellous and as a special sale for Galata Fashion there were 350 turkish lira.. ( i hope i did not read the prices wrong because of the sunstroke) :))

Simay Bülbül yine her zamanki gibi harikaydı..renkli şapkalar, penye elbiseler..Üstelik %50'ye varan indirim vardı ..Gözünüze kestirdiğiniz bişeyler varsa kaçırmayın derim :)

Simay Bulbul was again great as usual.. Coloured hats, combed cotton dresses.. Also there was sale up to %50.. I would advise you to buy the things that you really like:)

Selin ve bayılarak aldığı bluzu :)

Bahar Korçan'nın "Kabullen ya da Değiştir" koleksiyonuna bir kez daha bayıldık..Elbiselerin hepsi çokkkk güzeldi  ama şahane indirimler vardı diyemeyeceğim..
We again loved Bahar Korcan's collection "Accept or Change it" .. All of the dresses were really beautiful but i can't say that there are good sale percantages..

Özlem Kaya'nın penyeleri harikaydı..Yazın püfür püfür giymek ve tarzınızı belli etmek için gerçekten ideal ..Üstelik fiyatları da gayet alınabilir düzeyde..

Ozlem Kaya's combed cottons were really great.. Her designs are really good choice to wear at the summer and show your style.. And also the prices are really reachable..

Tasarımlarını çok sevdiğim Gamze Saraçoğlu'nun bu sefer Galata Moda'ya yeterli ilgiyi göstermediğini düşünüyorum..Belki de iş yoğunluğundan..

Gamze Saracoglu who i like her designs so much was not interested on Galata Fashion so much.. Maybe because of so much over work.


Fena halde migrenim tuttuğu için çok fazla kalamadık Galata Moda'da..doyamadım..en kısa zamanda tekrar gidip daha detaylı bakınmak istiyorum..Şimdilik olay yerinden bilgiler bu kadar..:)

We couldn't stay to much at Galata Fashion because of my migraine.. was not enough for me.. i'll go and look all the designs again as soon as possible.. This is Moda Vitrini reporting for the Fashion sceen ..:)
Unutmadan bir de ülkemizin tescilli ikoncan'ı Eda Taşpınar'ı gördük..Kendisi hararetle tulum arayışı içindeydi..:)) 

And for the last word, Eda Taspinar who is one of important celebrity of our country was searching for a playsuit for herself..:)

sevgiyle kalın,
stay with love,

Hiç yorum yok: