3 Eylül 2011 Cumartesi

Tekrar Merhaba!

Çokkk çokkk uzun zaman oldu! Sanki yüzyıl gibi oysa sadece 8 ay geçmiş son post'un üzerinden..

Bir hayaldi moda..Küçük bir kızın annesinin yemek defterlerine yaptığı çizimlerle başladı bundan tam 27 yıl önce..:) Sonra babanın hayallerine yenildi..ve doğru zaman geldiğinde artık yerinde duramadı ve ben buradayım dedi..

27 yıl önce başlayan hayale benim gibi inananlar, senin ne olacağın zaten belliydi diyenler yanılmadı ve önce İMA'yla başlayan serüven, çokk çalışarak  5 ay önce sevgili ortağım Gökçeyle beraber minik bir kobi olmayı başarmakla devam etti :) Heidi Klum'un 'As you know in fashion, one day you're in. And the next day, you're out.' sözünün ne kadar doğru olduğunu yaşayarak öğrendik bu 5 ayda, günde bazen 10 yer dolaştık en iyi kumaşı en iyi kalıpçıyı en iyi dantelciyi bulmak için :) 

Bu arada bize inananlar yanımızda olmak isteyenler çoğaldı ve çok yakında modaseverlere yepyeni bir yüzle merhaba demeyi planlıyoruz..Şahane ekibimizle beraber çok severek bir site ve blog da hazırlıyoruz..Biz çok seviyoruz her aşamasını, sizinde seveceğinizi umuyoruz :)

Bu sırada tahmin edersiniz ki milyonlarca data topluyoruz modayla ilgili :) 

Bu blog yine benim kişisel olarak bulduğum, sevdiğim herşeyden oluşacak..Uzun uzun yazılar değil belki.. araştırırken bulduğum, çektiğim, sevdiğim herseyle..

Sanırım bu kadar..

Sevgiyle kalın :)

Hiç yorum yok: