11 Haziran 2010 Cuma

TGI Friday's! :)



Tabii bugün sadece cuma olması dolayısıyla güzel değil :) Bugün Sex and The City 2 gösterime giriyor ve Bebek Şenliği başlıyor!!!
Of course it's not the reason of today's cheerfulness because it's friday :) Today Sex and The City 2 is on screen and Bebek Fest Starts!!!

Bebek Şenliği'nin takviminde:
Schedule of Bebek Fest:

11 Haziran Cuma (11 June Friday)



14:00 Standların açılışı (Opening of Stands)


18:00 Bando Konseri (Band Concert)


20:00 Konser “SOAKED" (Concert "SOAKED")


23:00 Standların kapanışı (Closing of Stands)

12 Haziran Cumartesi (12 June Saturday)


11:00 Standların açılışı (Opening of Stands)


16:30 Konser “ACUBA” (Concert "ACUBA")


18:30 Nostalji DJ set “Vahram Gesar” (Nostalgia DJ set "Vahram Gesar")


19:30 Konser “SATTAS” (Concert "SATTAS")


23:00 Standların kapanışı (Closing of Stands)


13 Haziran Pazar (13 June Sunday)


11:00 Standların açılışı (Opening of Stands)


18:00 Konser “MULTITAP” (Concert "MULTITAP")


20:00 Konser “KOLEKTİFİSTANBUL” (Concert "KOLEKTİFİSTANBUL")


23:00 Standların kapanışı (Closing of Stands) 


 
Birkaç gün sonra taşınacağım için şu anda ev savaş alanı gibi :) ve yoğun bir telaş var..Bu yüzden sanırım pazar akşam üstü dahil olabileceğim şenliğe.Biraz standlara bakıp sonra da Kolektif İstanbul'u dinlemeyi planlıyorum :)) Güneş tekrar yüzünü göstermişken kapın sevdiklerinizi bu şenliğe dahil olun benim içinde :)
I'm moving my house for a few couple days and house is like a warzone now :) and i'm in a rush now.. Because of this i will join the Fest at Sunday, will look at the stands and after that plan to listen Kolektif Istanbul :)) When sun started to shine again in these days, go to this fest with the one's that you love for me :)
 

Ve geldi gelecek derken nihayet Sex and The City 2 bugün vizyona giriyor :) Genel olarak eleştiriler filmin beklediğini veremediği yönünde ama yine de bu dört kadını izlemeye değer düşünüyorum..Zira ben Carrie'yi her izlediğimde karakteri bu kadar bana benzeyen birini gördüğüm için mutlu oluyorum:)
And between coming, will come so soon rumours finally meet Sex and The City 2 today :) Generally speaking cricitcs say that film was not satisfying  but of course i think that those for women worth to watch.. Because whenever i watch Carrie, i become so happy that there's another person like me in the world:)

 sevgiyle kalın,
stay with love,

Hiç yorum yok: