2 Temmuz 2012 Pazartesi

Alışverişin Yeni Adresi : Cadde No:5

Haziran çokk bereketli bir ay oldu demiştim ve işte farklı& kaliteli tasarımlara ulaşmak için yepyeni adresimiz: Cadde no:5!


Bebek Şenliği ve Çeşme Millfest Festivaline gidenlerin zaten aşina olduğu Cadde No:5'de, Selim Baklacı, Asu Aksu, Gülçin Uzunalan, Hande Borağan gibi bir çok tasarımcının Cadde no:5'de bulabileceğiniz özel koleksiyonları ve yurtdışı moda merkezlerinden özel olarak seçilerek getirilen harika tasarımlar var. Hepsi ve daha fazlası için yeni moda adresimiz http://www.caddeno5.com sadece bir tık uzakta! :)

İnternetten yapılan alışverişin en büyük sorunsalı olan 'ya üstüme olmazsa ya da vazgecersem' düşüncesine karşı gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilmesi için, ürünü 15 gün içinde değiştirebilir ya da aynı gün içinde iade edebilirsiniz.



 Cadde no:5'in sahibi güzel arkadaşım  Zeynep'den ayrıca bahsetmek istiyorum,  Bilgi Üni.'de eğitim almış, Adanalı, uzun yıllardır  tekstilin içinde olan bir ailenin kızı ve birazda bu birikimiyle tasarıma en ince detayına kadar çok hakim..İnanılmaz bir gözü var, üyeleri için en güzel modelleri seçiyor, kumaşına, kalıbına dikişine çokkk çokk özen gösteriyor.



Ve herşeyin ötesinde Çeşme'de tanıştığımız Ali ve Zeynep'i tanımanızı çok isterim. 'Happily ever after' kelimesinin bir sözlük karşılığı varsa  işte onlar  :) Hem işlerinde hem özel hayatlarında o kadar başarılı , mutlu ve bir yandan da o kadar mütevazi ve tatlılar..






Kısaca trend modeller, renkli tasarımlar, bulunması zor kumaşlar ve tasarımların hepsi Cadde no:5'de! Benim yeni alışveriş adresim,  mutlaka bir göz atın eminim çok seveceksiniz ;) 

Sevgiler,

Ays.

Hiç yorum yok: