28 Şubat 2010 Pazar

Milano'dan elde var iki cevap..


Milano moda haftasında şimdiye kadar izlediğim bütün koleksiyonlarda edindiğim izlenim siyahın üstünlüğü oldu..


In my opinion, black was the main colour of most of the collections in Milano Fashion Week..

Milano'da şu ana kadar iki favorim var, biri Armani diğeri de Alberta Ferretti..


I have two favourites in Milano now, one is Armani and the other one is Alberta Ferretti..

Bilirsiniz kurumsal şirketlerin çoğunun giyim prosedürlerinde "smart casual" diye bir terim vardır, öyle giyinin gelin denir ama onun ne olduğu bir türlü açıklanmaz ve de tam olarak anlaşılmaz.. :)
-
As you know most of the big companies have a  smart casual term in their procedures. It's been told to wear like that but they never explain this and no one can understand the interior of these terms:)


Gardroba bakılır ve bugün çok önemli bir toplantım var ciddi olmam lazım ama mesaiye de kalıcam rahat olmak istiyorum, sonrasında da katılmam gereken bir davet var güzel olmalıyım..ayy ben ne giyeceğim şimdi denir ya.. işte Armani bu koleksiyonuyla bütün bu dertlere çare olmuş,ilham vermiş..
-
When you look at the wardrobe in the morning, you start to talk withyourself that you have a meeting and have to be serious and also you'll have overtime work and have to be in comfort and at the end you'll go to a party at night. And at that point Armani responds with their collection to these problems and also inspired..







Alberta Ferretti'nin koleksiyonunu tanımlamak için doğru kelime sanırım "pretty woman" olur.. "Ben burdayım bana bakın!!" diye bağırmayan ama işçiliği çok güzel, çok zarif ve detayları ile çok etkileyici bir koleksiyon olmuş.. 


The exact explanation for Alberta Ferreti collection is "Pretty Woman". It's a collection that has a good quality, elegant, impressive and also that does not scream that "Look, i'm here!!"..

   

1 yorum:

Mutlu Bebek dedi ki...

Armani defilesindeki gri bluz-siyah etek kombinine bayıldım : )