14 Nisan 2010 Çarşamba

Nur Toktay Tokaları Trendyol'da!

Tokaları, aksesuarları çok seviyorum..Bu bir gerçek..(: Özellikle dağınık topuzun içinden görünen şık bir toka ile görüntüye şahane bir ışıltı geliyor..

I like accessories and hairgrips a lot.. That's a truth..(:
Especially a chic hairgrip inside a messy bun will give a fabulous light to your apperance..

Nur Toktay'ı şahsen tanımıyorum ama  basından ve sitesinden gördüğüm kadarıyla çok zevkli tasarımlar yapıyor..Yeni evlenen arkadaşlarınıza klişe olmayan ne götürsem derdinden kurtaracak mutfak önlüklerini mi beğenirsiniz yoksa Gossip girl'ün Blair'i ile yarıştıracak taçları mı bilemem ama bildiğim ruhu süslü kadınları mutlu edecek çok şey var sitesinde http://www.nurtoktay.com .. :) Ayrıca şu sıralar da trendyol'da ürünleri indirimli olarak satışta..

I don't know Nur Toktay personally but from the media and from her website she really designs wonderful stuff..You can find a lot of different stuff at her site http://www.nurtoktay.com to please fancy women that can be given as a present to your newly married friends or excellent hair crowns that can race with Gossip Girl’s Blair’s ones. And also currently her designs are in sale at trendyol..

Ürünlerin çoğu tükenmiş olsa da fikir vermesi açısından bir bakmakta  fayda var derim..:)

Although most of her products has completely consumed away, i'll advise you to look at it to give an idea..:)



iyi alışverişler...:)

have a great shopping..:)

Hiç yorum yok: