4 Mart 2013 Pazartesi

MKBL Concept Mecrea'da!

MKBL Concept'i bilmeyen kaldı mı bilmiyorum ama kısaca markadan bahsetmek gerekirse, bir kadının gardırobunda olması gereken elbiseler listesinin tümünü bulabileceğiniz marka diyebilirim..




MKBL yani Makbule Alan'la hikayemiz, dünyanın en tatlı, en vizyoner kumaşcısı Ahmet Abi'nin Ayşegül bir müşterim var tanırsan çok seversin, tam senin kafanda demesi ve aynı dakikalarda Makbule'nin mağazadan içeri neşe dolu kahkahalarla girmesi ile başladı..

Gerçekten de Ahmet Abi, Eros gibi oklarını attıktan sonra sevgili arkadaşımla yollarımız hiç ayrılmadı..

Siz onu zaten bloğundan tanıyorsunuz, ne kadar içten, samimi hayat dolu bir kadın olduğunu anlatmama gerek yok..



Bu süreç boyunca da hep beraber işler yaptığımız için onun elbiselerinin kalıbına, duruşuna, dikişine kumaşının kalitesine ne kadar titizlendiğine şahsen çok tanık oldum..

Özellikle vücudunuza güveniyorsanız, iddialı olmayı seviyorsanız, hele hele sırt dekoltesinden vazgecemem diyorsanız MKBL Concept tam size göre bir marka..Tabii onun dışında gardıropların olmazsa olmazı klasik elbiseleri de yine onun koleksiyonlarında bulabilirsiniz..



Kendi web sitesi üzerinden satış yapan MKBL Concept'i şimdi artık Mecrea'da da bulabilirsiniz..Bu güzel elbiselere bakmadan geçmeyin derim (:
Sevgiler,
Ays.


1 yorum:

MKBL dedi ki...

Canım canım canımm arkadaşım.Seni kocaman seviyorum. Ahmet abi teşekkürler:)