14 Mart 2013 Perşembe

Beyler! Lütfen bu ayakkabınızı kimsenin olmadığı yerlerde giyin!

Sevgili erkekler hani ortaokul yaşlarında boyum uzasın diye basketbol oynarken giydiğiniz altı kocaman hava tabanlı spor ayakkabılarınız vardı ya, işte o ayakkabıların amacı gerçekten o sporu yaparken rahat etmek, konfor sağlamak ve o zamanda giymekti..








Şimdi siz onları haftasonu kız arkadaşınızla buluşmaya giderken jean'inizin altına giyince, hele ki basket maçından aceleyle çıkmak gibi bir mazeretiniz yoksa, verdiğiniz imaj sadece ve sadece hala büyümemiş ergen ya da kızların neden hoşlandığını bilemeyen mühendis görüntüsüdür..Zaten bu noktada bir de buluştuğunuz kıza arabaya yeni taktırdığınız müzik sistemini anlatın ki, hem sizden hem de kendinden iyice soğusun, 100 km. hızla sizden kaçmak istesin (:





Eee yani spor ayakkabıda mı giymeyeceğim derseniz tabii ki giyeceksiniz, 14 yaş sendromunu aşmış, düz tabanlı, günün trendlerine uygun istediğiniz her türlü spor ayakkabı emrinizde.


Mesela şu an New Balance ayakkabılar her köşe başında var, zevkinize göre her rengini giyebilirsiniz..Sonra Fred Perry'ler, Nike'ın düz modelleri, Tiger'lar, Lacoste, Converse ayakkabılarla her ortamda şık olmayı garanti edersiniz..











Tabii yine mümkünse stili olmayan dümdüz beyaz ya da siyah renkten ya da tam tersi kiremit rengi pantolonda olduğu gibi çok modern olacağım diye çok absürd modellerden kaçınmanızı tavsiye ederim..Her jean'e ve t-shirt'e uyacak ama fazla da klasik kaçmayacak, ara tonlarda bir spor ayakkabı her zaman kurtarıcınız olacaktır..

Üstelik klasik erkek üşengeçliğinize uygun olarak Limango, Trendyol, Markafoni, Zizigo gibi alışveriş sitelerinden ofiste yerinizden kalkmadan sipariş de  verebilirsiniz..Hatta ofiste beğendiğiniz kıza ne dersin bu ayakkabıyı alsam mı diye sorarsanız kızın gözlerinde minik kalpler belirdiğini bile görebilirsiniz (:

Sonra yine kendiniz içinde o koca tabanlı, hava yastıklı ayakkabılarınızı giyebilirsiniz ama erkek erkeğe ve kimseye görünmeden -mesela poker partisinde ya da gerçekten basket sahasında-..(:

Unutmayın kızlar ilk olarak ayakkabıya ve tabii ki çoraba bakar, benden söylemesi (;

Ays.

Hiç yorum yok: