7 Ocak 2013 Pazartesi

Board Zamanı

Dediğime bakmayın aslında ben kayakçıyım ama board'un üzerinde süzülenlere hayranlığım nedeniyle başlığı böyle attım..(:

Kışın en eğlenceli aktivitesi kuşkusuz dağlarda olmak, rüzgarı ve hızı tüm benliğinde hissetmek, teleferikten karın yarattığı güzel manzaraları izlemek, acıkınca sucuk ekmek yemek ve akşamüstü eve dönmeden önce şömine başında sıcak çikolatayı yudumlamaktır.

İşte tam bu sırada genelde liseden ya da eski işten birileriyle karşılaşmanız ve muhabbetin başlaması ise an meselesidir.

O yüzden de hem kara çok yakıştığı için hem de şömine başında bile güzel olmak için rengarenk kar kıyafetleri seçilir..

Biz eşimle Protest ve Quiksilver ürünlerini kullanıyoruz ve çok memnunuz..Ama bu yıl Firefly'ı da inceledik ve çok beğendik, üstelik fiyatları da çok uygundu..Tabii kardaki performansına da bakmak lazım ama mutlaka bir göz atın derim..

Ben bu yıl kayağa gidemeyeceğim muhtemelen ya da en fazla gidip tüm günü şömine başında geçireceğim  o nedenle bu yıl odak noktam  kıyafetler..(:

Bu kıyafetlerin hemen hepsini İntersport'ta ve Quiksilver mağazalarında bulabilirsiniz..

Firefly, O'Neill, Protest, Quiksilver ve Salamon markalarının ürünlerinden oluşan modellerle, işte  huzurlarınızda bu yıl kar kıyafet trendleri..







































Hiç yorum yok: