11 Ocak 2013 Cuma

İntikam



İntikam dizisi başladı, bu gece 2. bölümü izledik.. Aşk-ı Memnu'dan sonra Beren Saat yeniden yalı hayatına döndü, karşısına en az Kıvanç kadar Türk kadınlarının kalbini kazanmış olan Nejat İşler de kondu..

Dolayısıyla dizimiz yeterli reytingi alabilecek herşeye sahip, bu hafta ne giymiş diye bakacağımız bir Beren ve bakmalara doyamayacağımız Nejat..

Ama gelin görün ki, 2. bölümden sonra benim bu diziden anladığım..

1- Beren'i kim giydiriyorsa acil değişsin, bu işi işten anlayanlara bıraksın..Zira basit bir jean ve t-shirtle bile çok güzel olabilecek Beren Saat'i, 40 beden zevksiz bir hatun gibi göstermeye kimsenin hakkı yok..

2- Özellikle bugün at yarışlarında Beren'in giydiği kıyafeti görünce aklıma Gossip Girl'de tam da aynı sahnelerin olduğu bölüm geldi..İki dizinin başrol karakterlerinin at yarışına giderken giydikleri kıyafetlere bakınca aradaki fark gün gibi ortaya çıkıyor zaten..Biraz daha özen lütfen!
Bu bizimki..
Bu da Gossip Girl ve duruma son derece uygun Blair..


3- Nejat İşler yaşlanmış :( ve hala aynı sert takmayan adam pozunda..


4- Dizinin süprizi bence Engin Hepileri..Hem zengin hem çok fırlama hem de şeytan tüyü var..Kesinlikle onun için seyredilir..:)


5- Dizinin bir güzel tarafı da tabii ki bu diziyle hayatımıza giren 'Bahai' yalısı..Gerçekten burada yaşamak eminim çok güzel bir histir diye düşünmekten ve hayaller kurmaktan alamıyor insan kendini..


Şimdilik dizi ile ilgili düşüncelerim bu kadar..

İlerleyen bölümlerde güzeller güzeli Beren'i kendi inceliğini vurgular güzel giysilerle görebilmek umuduyla..

Sevgiler,

Ays.

Hiç yorum yok: