18 Ocak 2013 Cuma

Yeni ayakkabıcımız Sahire Tuncer

Biz kadınlar, erkekler ve çocuklarımızdan sonra en büyük aşkı ayakkabı ve çantalarımızla yaşıyoruz sanırım..

Küçük bir kızken bayramdan önce alınan rugan ayakkabılarıyla uyumayan kaç kız vardır ki? Ya da 5 yaşında annesinin en güzel topuklu pabuçlarını ayağına geçirip aynada uzun uzun kendini seyretmeyen..

İşte o kızlar büyür ve her sezon bir ya da birkaç (:  ayakkabıya  aşkla bağlanan kadınlara dönüşür..

Eğer sizde bu kadınlardansanız çok şahane bir haberim var!

Yıllardır heyecanla tasarımlarını beklediğim Sahire Tuncer artık Zizigo'da, bir tık uzağımızda! 


Sahire Tuncer, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesini bitirmiş ardından  2006 yılında İtalya’da Istituto Europeo di Design ‘da Ayakkabı Ve Çanta Tasarımı eğitimi almış. Birçok ünlü markanın ayakkabı ve çanta koleksiyonlarını hazırladıktan sonra 2010 yılında kendi markasını kurmuş.

Bir ayakkabı delisi olarak benim  Sahire Tuncer koleksiyonunda en çok beğendiğim şey, ayakkabı ve çantaların gerçek deri ve organik malzemeler kullanılarak el işçiliği ile üretilmesi..


Moda dünyasında herşey çok hızlı akıp giderken kaliteli, farklı ve uzun yıllar yol arkadaşı olabilecek bu tasarımlar şahsen benim aklımı başımdan aldı.



Sahire Tuncer'in 2012-2013 Sonbahar &Kış ‘The Lord of the Fur’ koleksiyonu deri ile gerçek kürkün ahenginden esinlenilerek oluşturulmuş ve kürk üzerine özel olarak tasarlanan doku, özel altın aksesurlar ile birleştirilmiş..Böylece kürkün asaleti günlük hayata taşınmış.. Ancak burda çok önemli bir şey var ki, kullanılan kürkler ve deriler sadece gıda amacıyla kesinlen hayvanlardan elde edilmiş..






Ayakkabım bana özel olsun, kaliteli, farklı ve tasarım olsun istiyorsanız Sahire Tuncer'e mutlaka bakmanızı tavsiye ediyorum.. Ürünlerini Zizigo.com'da bulabilirsiniz..

Sevgiler,

Ays.


  

Hiç yorum yok: