7 Ocak 2013 Pazartesi

Trend: Chanel Ceket


Hangimizin annesinin gardırobunda bir chanel model ceket yoktur ki?

Şahsen annem ve halamın gardıroplarının içinde büyürken, giymeyi en çok istediğim giysilerden biriydi bu ceketler..Aldığım cevap ise hiç değişmezdi, bu ceketi taşımak için biraz kadın olman, en azından o ruhu taşıman lazım! 

Sanırım artık Chanel ceket için doğru zamana geldim diye düşünüyorum.. :)

Üstelik eskiden etekle kombin yapılan bu ceket artık jeanlerle hatta şortla bile çok güzel kombinlenebiliyor..

Karın lapa lapa yağmaya başladığı bu tatlı kış günlerinde  chanel modeli ceketinizle tarzını konuşturup hem de sıcak kalmak istemez misiniz?



J.CREW

J.CREW

GIAMBATTISTA VALLI

                                                         PROENZA SCHOULER
ALICE + OLIVIA

REBECCA TAYLOR

Kombin Önerileri




Bir Ceket Üç Kombin

Tweed ceketin en klasik yorumu..Bu kombinle bütün şık davetlerin, en ağır toplantıların ve sergi açılışlarının yıldızı olmak garanti!


 Tweed ceketle bile asi ve genç görünürüm diyorsanız altınıza çekin bir jean, altına da booties'lerinizi geçirin, üstüne bir t-shirt ve modern takılarınızla trendi yakaladınız gitti :)

Bu stilde son zamanlarda başörtülü kesimde  çok sık gördüğüm ve açıkçası şu ana kadar o gruba en çok yakıştırdığım stil..Siyah maxi etek, üstüne siyah uzun kollu t-shirt, altına uzun çizme ve üstüne tweed ceket..

Umarım tweed ceketle ilgili biraz olsun fikir verebilmişimdir :) Ben muhtemelen bu kış koca göbeğim nedeniyle kendisiyle çok fazla haşır neşir olamayacağım ama önümüzdeki kış için şimdiden bir tane tweed ceket edinmeyi düşünüyorum. Ne de olsa modası geçmeyen yagane şeylerden biri :)

Sevgiler,

Ays.






Hiç yorum yok: